top of page

Over ons

In 2021 hebben wij voor het eerst de deuren van onze lunchroom geopend. Ondertussen bestaan we één jaar en zijn wij nu al de nummer 1 beste lunchroom/broodjeszaak in Kampen! Daarnaast zijn wij door de vakjury van horecaprijzen.nl uitgeroepen tot de nummer 2 beste lunchroom van Nederland.

Bij Smoothies zijn wij elke dag bezig om de perfecte balans te vinden tussen gezond, lekker en dagvers. In het seizoen werken we veel met producten van eigen kweek. Wat in de ochtend nog op de moestuin staat, zit in de middag alweer verwerkt in één van onze mooie producten voor jou!

Ons fruit

Voor onze smoothies gebruiken wij 100% IQF fruit.  Dat is fruit dat geplukt wordt op het meest rijpe moment en binnen enkele uren door ons wordt gewassen, gesneden en diepgevroren. Vandaar de naam Individual Quick Frozen (IQF) fruit. Bij dit snelle proces gaan bijna geen vitaminen verloren en verliest het fruit niet snel zijn voedingsstoffen.

Door gebruik te maken van IQF behouden wij niet alleen de voedingsstoffen maar ook de structuur en de mooie diepe kleur van het volrijpe fruit. Bijkomend voordeel is dat de smoothie lekker koud is!

Al onze smoothies zijn lactose- en glutenvrij, op basis van 100% fruit en zonder toegevoegde suikers of melkproducten.

IQF fruit is super gezond! De meeste "verse" fruitsoorten worden geplukt voordat ze rijp zijn. Dit om het fruit zo mooi mogelijk in de schappen te krijgen. Te vroeg geplukt fruit heeft dus niet voldoende de kans gekregen om alle voedingsstoffen tot zich te nemen en bevatten dus per definitie minder vitaminen en mineralen.

bottom of page